Lakossági padló termék ismertető:   

Ezek a minták itt csak a  fő beszállítónk és gyártónk lehetséges (!) színválasztékát  mutatják! A raktárunkon lévő színek a legtöbb esetben nem azonosak a minta képeken láthatókkal!!
Mindig változik a színek gyártása, sokfélét néha akár egy-két évig sem gyártanak, ha nincs éppen több kamionra való rendelésük rá.

20-30 féle színmintából azonban mindig választhat nálunk. Itt a hazai gyártónk katalógus színválasztéka látható.
 

Carrara

Ceramica

Classic

Noveltis

Terra

Woodland

 

 

Használati, kezelési útmutató

Azzal, hogy Ön ezt a  terméket választotta, megtisztelt bennünket. Szeretnénk azt, hogy ez a választás a későbbiekben is teljes megelégedésére szolgáljon, hogy máskor is bizalommal forduljon hozzánk. Ezért ajánljuk szíves figyelmébe termékünk használati, kezelési útmutatóját.

A termék

Terrana műanyag padlóburkoló. Lágyítót, stabilizátort, ásványi töltőanyagot és pigmentet tartalmaz. Üvegfátyollal erősített méret stabil, színnyomott, kémiailag préselt felületi tömör koptatóréteggel ellátott, habalátétes, kiváló kopogó hangzású műanyagpadló.

Graboplast szerkezeti felépítés

Alkalmazási terület

Elsősorban lakossági célra alkalmazható. Lakóházakban, hétvégi házakban a gazdag szín- és mintaválaszték igazodik a különböző helyiségek (konyha, előszoba, fürdőszoba, gyermekszoba) stílusához.

Technikai jellemzők

ÉMI engedélyszám: Terrana 13/S A-101/95 ˇ Terrana 16/S A-215/89 ˇ Terrana 01 A-168/93

Kezelés, napi karbantartás

Nedves, puha ruhával célszerű a felületet áttörölni. A viasztartalmú padlóápoló szerek bizonyos időközönkénti használata meggátolja a szennyező anyagok tapadását a felületen és szép fényt ad a padlókárpitnak. Figyelem! Tisztításra festékhígítók, szerves oldószerek nem használhatók. Azonnal fel kell törölni bármilyen kémiai anyagot. A színes gumiból készült vagy gumírozott termékek (bútorláb, kerék) tartósan érintkezve a padló felületével barna foltot hagynak. Erős savak, lúgok festékek (hajfesték, tinta, golyósirón, paprika), forró tárgyak maradandó károsodást idéznek elő. Direkt napfény, UV sugárzás fokozatos elszíneződést vált ki, ezért szabadtéri tárolását és használatát nem ajánljuk. Kerüljük görgős szék használatát a műpadlón. A tekercsek tárolása az esetleges deformációk elkerülése érdekében állítva történjen.

Beépítési javaslatok

Az aljzatnak simának, pormentesnek, száraznak (max. nedvességtartalom 8%) kell lennie. A padló beépítési hossza a helyiség hosszmérete +5 cm. A tekercseket felhasználás előtt 24 órával kitekercselve pihentetni szükséges, a felhasználásnak megfelelő hőmérsékleten, amely nem lehet alacsonyabb mint 15 o C. A második beépítési csíkot az első mellé kell fektetni, a széleket egymáshoz ütköztetve. A színazonosság érdekében csak azonos gyártási tételből származó, azonos diszpozíciójú tekercsek fektethetők egymás mellé. A ragasztóanyag kiválasztásánál a felhasználási területet, az aljzat nedvességtartalmát, előkészítettségét kell figyelembe venni. A ragasztás után hengeres simítást kell alkalmazni a padló alá záródott levegő vagy gázbuborék eltávolítására.

 

Telefon 9 től:  06 29 341-886,   06 209 352-502


Fogyasszon tisztább, frissebb, cipelés mentes  ivóvizet!

 

 

 

1992-2018 GY. Bt. Minden jog fenntartva!